Solskjær angrer og innrømmer at han ikke var helt moden for Premier League

970

I likhet med sin mentor og sjef Alex Ferguson gjorde Ole Gunnar Solskjær stor suksess i Molde med sitt roteringssystem. I den første perioden som Molde-manager ble det to seriegull på de to første sesongene. Solskjær fulgte opp med cupgull i sesong nr.3 før veien gikk videre til Cardiff og Premier League.

I Cardiff så videreførte nordmannen roteringssystemet som Ferguson hadde stor suksess med i Manchester United og som han selv presterte bra med i Molde.

Til Dagbladet forteller Solskjær at han angrer på akkurat det:

– Jeg lærte mye i Cardiff og ville ikke vært foruten den tiden. Jeg har reflektert mye over det som skjedde og innser at jeg kanskje ikke var så god og moden trener som jeg trodde. Tre år i Molde var ikke nok likevel, sier Solskjær.

- Annonse -

På spørsmål om det er noe han angrer på svarer Solskjær slik:

– Ja, det er én ting: Det med rotering kontra å sette et lag. Det var mange veldig jevne spillere i Cardiff-stallen. Det var hipp som happ hvem som spilte. Hvis vi tapte en kamp, ble det litt sånn at jeg da ga sjansen til noen andre, sier 44-åringen.

– Sett i ettertid ser jeg at jeg kanskje burde ha latt spillerne få prøve seg over flere kamper om gangen, slik vi kunne fått kontinuitet og mer selvtillit. Jeg har tenkt mye på det i ettertid, erkjenner den tidligere Cardiff-manageren.

Molde seriedebuterer borte mot Kristiansund 01.04 kl 18.00

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -