Spania La Liga runde 11 (del 1)

156

 

Las Palmas – Real Sociedad 2- 0. (Scoringer LP: Viera, Araujo)

Hjemmelaget har egentlig sett ut som de er et nummer for små for denne ligaen, og jeg forventer at de kommer til å slite. Det hadde jeg ikke trodd om Real Sociedad. 2-0 ble resultatet og Moyes er under hardt press om dagen. Med 9 poeng på 11 kamper og 16. plass er det mye som tyder på at han ryker snart. Fansen har vendt han ryggen for lenge siden, og mye tyder på at det jobbes på spreng med en erstatter. Det snakkes om at det vil skje nå i de nærmeste to ukene, siden det er landslagspause neste helg.

Celta Vigo – Valencia 1-5. (Scoringer CV: Fernandez. V: Alacer 2, Parejo 2, Mustafi)

- Annonse -

Lørdagens første forestilling ble et skikkelig målkallas. Celta har åpnet sesongen veldig bra. Scoret mye med Nolito i storform, og spilt utmerket fotball. Valencia derimot har hatt en litt svakere sesongstart enn mange forventet. Lavest odds på denne kampen på Celta og hjemmeseier. 1-5 stoppet det på. Det hadde nok gitt en god betaling på resultatoddsen. Valencia are back in business! Nå skal man ikke bortforklare en 5-1 seier, men det gikk definitivt Valencias vei, veldig effektive.

 

Levante – Dep. La Coruna 1-1. (Scoringer L: Camarasa.  D: Lucas)

 

Eibar – Getafe 3-1. (Scoringer E: Enrich 2, Saul. G: Victor).

Den lille klubben Eibar fortsetter å imponere. De rykket opp i La Liga før forrige sesong, og det var ikke mange som levnet de noen store muligheter til å overleve. De er et poeng bak CL plass. Det er ganske enkelt imponerende med de ressursene de har.

 

Rayo Vallecano – Granada 2-1. (Scoringer RV: Guerra 2. G: Babin)

Rayo’s Castro klarte å dra på seg 2 gule før 20 minutter var spilt. Heldigvis for Rayo så ledet de allerede 2-0 på dette tidspunktet, og klarte å ri i land seieren med 10 mann.

 

Malaga – Betis 0-1. (Scoringer B: Castro)

Lørdagskvelden ble avsluttet med Malaga – Betis. Malaga er vanskelig å forklare denne sesongen. Det blir veldig lite mål i kampene de spiller. De hadde før denne runden scoret 5 og fått 8 bakover. Mot Betis var de bra i første omgang, skapte en del bra muligheter, men de har ingen til å gjøre det viktigste i fotball – SCORE MÅL! I andre slipper de Betis litt mer inn i kampen, men Malaga skaper sjanser nok til å score. I stedet får de en i mot og det blir 0-1. Ruben Castro målscorer. Skal vi se en ny manager der også snart?

Før søndagens kamper.

Barcelona får besøk av Villareal. Et stort oppgjør og Barcelona fremdeles uten Messi. Men som som Villareal’s manager sier. De har fremdeles spisser til 80 mill. EUR pr. stk. og resten av de er ikke så dårlig heller. Barca bør spille ut Villareal hjemme.

Real Madrid har også en skade plaget tropp. Det forventes nå at både Bale og James er tilbake i troppen i dag. Benzema er ute med skade (eller er det utpressingssaken som er årsaken ?). En stor sak her nede som blir vist på tv 10 ganger om dagen er «hva sa Ronaldo til Blanc» etter møtet med PSG. Benitez åpnet pressekonferansen i går med å viske noen ord til sidemannen, og deretter sier han: «hva sa jeg? hva sa jeg?». Ingen kan så klart vite det. Spørreundersøkelser i avisene og 57 % tror CR7 soiller for PSG neste sesong.CR7BLANC

 

De er gale her nede. Etter denne runden blir det 2 ukers intens «krig» som oppvarming til El Classico.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -