Spansk avis: Lewandowski til Real Madrid

310

Spansk avis: Lewandowski til Real Madrid

 

Real Madrid skal være klar til å hente den polske landslagsspilleren Robert Lewandowski fra Bayern München, etter nåværende sesong er over. 

Den spanske avisen AS hevder at Real Madrid planlegger å hente den polske landslagsspilleren Robert Lewandowski fra Bayern München, til den spanske storklubben etter denne sesongen. Spekulasjonen skal senere ha blitt styrket da kilder skal ha sett spillerens «agent Cezary Kucharski på Santiago Bernabéu under Reals 4-1-seier over Getafe». Lewandowski nåværende kontrakt varer frem til sommeren 2018/2019 sesongen og Bayern vil ikke ennå starte forhandlingene om en forlengelse av hans nåværende kontrakt med sør-tyskerne.

Det går også rykter på at Bayern München, skal  være villig til å sørge for at han blir den best betalte spilleren i klubbens historie, om han forlenger kontrakten sin med klubben. Real Madrid er villig til å sprengebanken for å hente den tidligere Borussia Dortmund spilleren til klubben,for å bedre moral blant klubbens fans, og å starte en ombyggingsprosess. En del av denne prosessen innebærer også fremtiden for Real Madrids angrepstrio Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale. Spesielt klubbens største stjerne Cristiano Ronaldo ryktes både til Manchester United og Paris Saint-Germain begge skal ha et ønske om signere portugiserne.

- Annonse -

I tillegg er det tvil om Benzema’s fremtid i klubben etter en lengre sak mellom han og lagkamerat Mathieu Valbuena, om utpressing saken om en sex-video. Klubbens walisiske spissen Gareth Bale er i tillegg også vært ryktet til flere klubber blant annet  Manchester United. Det er forventet at Bale blir i klubben, hvor presidenten i Real Madrid ønsker å bygge trio av Lewandowski og Bale, om klubben får spissen.

Innlegget Spansk avis: Lewandowski til Real Madrid dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -