Slik spilles gruppespillet av fotball VM 2018

439

Gruppene til fotball-VM i Russland i 2018 er nå klart. De regjerende Verdensmestrene Tyskland fikk en nokså enkelt gruppe. Hvor de møter Sverige, Mexico og Sør-Korea.  

Fredag ble gruppene for neste års fotball VM i Russland. Hvor vi ikke fikk noen så kalte «dødens gruppe». Men hvor vi får et møte mellom Spania og Portugal, som havnet i samme gruppe.  Åge Hareide’s Danmark havnet i gruppe C hvor dem møter Frankrike, Peru og Australia en relativt enkelt gruppe, hvor Frankrike er den største favoritten til å ta førsteplassen i gruppen. Sverige havnet på sin side i gruppe F sammen med regjerende Verdensmestrene Tyskland,hvor dem også møter Mexico og Sør-Korea.

Island havnet i en knall tøff gruppe, hvor dem møter Argentina, Kroatia og Nigeria i gruppe I. Også England ser ut til å ha havnet i en gruppe med relativt enkelt motstand. Hvor dem møter Belgia, Tunisia og Panama i gruppe G. Her i denne gruppen er en av favorittene til å vinne hele mesterskapet Belgia. Russland åpner ballet mot Saudi-Arabia. Så fortsetter det i tur og orden.

 

- Annonse -

Gruppe A:
Russland
Uruguay
Egypt
Saudi-Arabia

Gruppe B:
Portugal
Spania
Iran
Marokko

Gruppe C:
Frankrike
Peru
Danmark
Australia

Gruppe D:
Argentina
Kroatia
Island
Nigeria

Gruppe E:
Brasil
Sveits
Costa Rica
Serbia

Gruppe F:
Tyskland
Mexico
Sverige
Sør-Korea

Gruppe G:
Belgia
England
Tunisia
Panama

Gruppe H:
Polen
Colombia
Senegal
Japan

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -