Keepermål sikrer Beneventos første poeng

166

En historisk tapsrekke kunne bare stoppes på en like ikonisk og uforglemmelig måte.
Det er 95. minutt i Benevento-Milan. Gjestene leder 2-1 men de er redusert til 10 mann etter Romagnoli fikk et tvilsomt gult kort nummer to. Det er da ikke overraskende at ledelsen føler usikker og motstanderne ikke gir seg og presser.

Benevento har en siste sjanse på frispark. Keeper Alberto Brignoli blir med i angrep, som det vanligvis skjer i overtid.
Innlegget kommer; Brignoli stuper og header ballen, som overlister Donnarumma og går inn. Hele Vigorito stadion eksploderer. Mot Cagliari og Sassuolo gled poenget ut av hendene i overtid etter en sen utligning. Ikke i dag. Dommer blåser og «Heksene» kan feire en magisk ettermiddag. Nå er det lov å nyte øyeblikket som om det var en Mesterliga-triumf.

Poenget skal trolig ikke bety mye i nedrykksstrid, men de har jo fortjent å fjerne den ubehagelige nullen fra tabellen. Husk at Crotone virket fortapte i fjor og det kom tilbake i vårsesong. Kan vi få to mirakler på rad?

Mens alle er litt glade for tidenes Askeladden i Serie A, fortsetter krise i Milan. Gennaro Gattuso skal nå narres som «mannen som ga Benevento aller første poeng i serien».
Milan presterte omtrent på samme nivå som under Montella, og 3-4-3 har ikke levert den forventete formsving.
Likevel er det en detalj, for dagen hører til Brignoli og Benevento.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -