Slik spilles kvartfinalene i cupen

120

Denne midtuka har det vært 8-delsfinaler i DFB-cup, og trekningen for kvartfinalene er allerede gjort. Disse spilles 9. og 10. februar.

Slik ble utfallet av trekningen:
Stuttgart – Borussia Dortmund
1. FC Heidenheim – Hertha Berlin
Vfl Bochum – Bayern München
Bayer 04 Leverkusen – Werder Bremen

Kampene som ble spilt onsdag fikk følgende utfall:

Nürnberg – Hertha Berlin 0-2. Her spilte både Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred for Hertha og Even Hovland for Nürnberg. Vladimir Darida (32?) og John Anthony Brooks (65?) sendte Hertha videre.

Stuttgart – Eintracht Braunschweig 3-2. Her ble det ekstraomganger etter 1-1 ved ordinær tid. Gjestene tok ledelsen ved Joseph Baffo (6?) før Georg Niedermeier (21?) utlignet. Flere mål ble det ikek før i ekstraomgangene. Timo Werner (99?) ga Stuttgart ledelsen før Orhan Ademi (111?) utlignet. Avgjørelsen kom ved Toni Sunjic (118?) helt på tampen av kampen.

1860 München – Bochum 0-2. Janik Haberer (39?) og Tim Hoogland (44?) scoret på slutten av første omgang og sendte med det Bochum videre i dette 2. Bundesliga-oppgjøret.

Augsburg – Borussia Dortmund 0-2. Målene kom med kort mellomrom midtveis i andre omgang ved Pierre-Emerick Aubameyang, bildet (61?) og Henrikh Mkhitaryan (66?)

Innlegget Slik spilles kvartfinalene i cupen dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com