St. Pauli med sterk hjemmeseier, komfortabel borteseier for Kaiserslautern.

149

St. Pauli tok en sterk og meget viktig hjemmeseier mot RasenBallsport Leipzig i fredagens oppgjør på Millerntor-Stadion i Hamburg. Vinnermålet kom etter allerede 8 minutter, da Marc Rzatkowski avsluttet en flott kontring for vertene. RB Leipzig dominerte ballbesittelsen og banespillet, men St. Paulis keeper Robin Himmelmann avverget det som kom. Kampen jevnet seg mer ut etter pause, og hjemmelaget hadde blant annet et skudd i tverrligger. Tabelleder RB Leipzig fortsatte å presse St. Pauli, men klarte aldri å få ballen i målet bak Himmelmann. Kampen endte dermed 1-0, noe som sender St. Pauli opp på like mange poeng som 3.-plasserte Nürnbeg, som spiller sin kamp mandag kveld denne runden. RB Leipzig befinner seg fortsatt på 1. plass, og har seks poeng ned til Freiburg, som spiller sin kamp på søndag.

I Paderborn tok Kaiserslautern en komfortabel borteseier da de slo vertene hele 4-0. Midtstopper Stipe Vucur åpnet målshowet etter 22 minutter, før Ruben Yttergård Jenssen la på til 2-0 ti minutter før pause. Jenssen bidro også med en assist da Mateusz Klich la på til 3-0 etter 56 minutter, mens Stipe Vucur scoret sitt andre for dagen og fastsatte sluttresultatet til 4-0 etter 77 minutter. Resultaet sender Kaiserslautern opp på en 7. plass før de senere kampene denne runden. Paderborn sliter fortsatt i bunnen av 2. Bundesliga, og ligger på playoff-plassen.

I Frankfurt ble det også borteseier, da Greuther Fürth slo vertene FSV Frankfurt 2-1 på Frankfurter Volksbank Stadion. Sebastian Freis scoret begge målene for klubben fra Bayern, som foreløpig klatrer opp på en 9. plass. FSV Frankfurt ligger på en 14. plass.

Innlegget St. Pauli med sterk hjemmeseier, komfortabel borteseier for Kaiserslautern. dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com