Stabæk tok sesongens første seier: -En sliteseier!

141
Melissa Bjånesøy og Stabæk tok sesongens første seier. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

(Kolbotn – Stabæk 1-2) Stabæk Kvinner tok sesongens første seier da de slo Kolbotn 2-1.

-Det er veldig viktig for moralen i laget at vi tar årets første seier i Toppserien. Det gjør også litt ekstra for oss at vi får den seieren siden det var en sliteseier der hele laget bidro, sier Stabæk-trener Per Inge Jacobsen til Fotballnerd.no.

Fikk tidlig ledelse
Melissa Bjånesøy sendte Stabæk i ledelsen 1-0 etter seks minutters spill. Louise Normann fant Stabæk-kapteinen som satte ballen enkelt i mål fra kort hold.

-Det er ikke akkurat den type avslutninger vi har trent på, men Louise slo et perfekt innlegg. Det var bare for meg å løpe den i mål, sier Bjånesøy til Fotballnerd.no.

Kolbotn hadde noen kjempesjanser etter drøye kvarteret men ballen ville ikke i nettet. Det nærmeste Kolbotn kom var et stolpetreff. Resten av første omgang var ganske jevnspilt med flere sjanser begge veier.

Maiken Bjørndalen doblet til 2-0 for Stabæk etter 66 minutters spill. Kolbotn-keeper Siri Ervik ga en retur som Bjørndalen satte i nettet.

Hjemmelaget reduserte til 1-2 bare to minutter senere. Målet kom på et utsøkt frispark. Fra 20 meter skrudde hun ballen over muren og i nettet. Kampen ebbet ut med 1-2.

Per Inge Jacobsen er godt fornøyd med årets første seier. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

-Vi gjør mye riktig
-Jeg synes vi gjør veldig mye riktig i dag. Jentene svarer godt på kampplanen og angriper rom i stor grad. Vi forsvarer oss også godt i forhold til deres direkte stil, sier Per Inge Jacobsen til Fotballnerd.no og fortsetter:

-Dette var en solid lagseier, sier Jacobsen.

Kaptein Melissa Bjånesøy var også veldig lettet etter kampen.

-Jeg er veldig fornøyd med at vi vinner. Det er en sånn kamp der vi hadde litt kniven på strupen, selv om det er tidlig i sesongen. Det var veldig, veldig deilig med seier, sier Bjånesøy til Fotballnerd.no

Kolbotn på sin side står nå bokført med fire strake tap i sesonginnledningen.