Vålerenga-back er ferdig i klubben

384

Amin Nouri. Bilde: Steindy, Wikimedia.

Vålerenga og Amin Nouri har blitt enige om å avslutte samarbeidet.

31-åringen debuterte som proff for Vålerenga i 2008. I 2011 forlot han klubben til fordel for Start. Etter en periode i Brann returnerte Nouri til hovedstadsklubben i 2018.

Med en sterk 2018-sesong, der Nouri var på banen i samtlige tretti seriekamper, vekket backen interesse, og i våren 2019 tilbrakte han et halvt år på lån i belgiske Oostende.

- Annonse -

Da Nouri returnerte til Vålerenga enda en gang sommeren 2019 ble det imidlertid lite spilletid. I 2019 var Nouri på banen i fire seriekamper, og i 2020 fikk han kun ett innhopp i Eliteserien i juli mot Rosenborg. Etter noen kamper for Vålerengas andrelag ble backen i høsten 2020 lånt ut til HamKam.

Til sammen har Nouri spilt 190 kamper i Eliteserien, 76 av dem for Vålerenga. I år har 31-åringen imidlertid ikke vært på banen i en offisiell kamp.

– Jeg og klubben har hatt en god dialog for å finne en løsning, og har nå kommet frem til at dette er det beste for begge parter. Jeg ønsker Vålerenga og spillerne alt godt videre, og gleder meg til nye utfordringer på egne vegne. Jeg er fortsatt sulten og topp motivert. Etter 14 år så sier det seg selv at klubben har vært en stor del av meg. Tusen takk til Klanen for all støtten i årene som har gått, sier Nouri til Vålerengas hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -