Steven Gerrard legger opp

593
Denne mannen har idag bekreftet at han legger opp. Foto: Steven Gerrard, Wikimedia Commons

Steven Gerrard legger opp

 

Denne mannen har idag bekreftet at han legger opp. Foto: Wikimedia Commons
Denne mannen har idag bekreftet at han legger opp. Foto: Wikimedia Commons

Gerrard bekreftet idag at han har bestemt seg for å avslutte sin karriere som fotball spiller.

 

Gerrard bekreftet i en pressemelding at han legger fotballskoa på hylla.

– I kjølevannet av spekulasjoner i media angående min framtid, kan jeg bekrefte at jeg legger opp.

- Annonse -

– Jeg har hatt en utrolig karriere, og jeg er takknemlig for hvert eneste øyeblikk fra tiden min med Liverpool, England og LA Galaxy.

Nåværende Liverpool manager Jürgen Klopp sier døren alltid er åpen for ham. Vi ønsker å hjelpe ham med den karrieren han nå velger.

 

Gerrard har mange store øyeblikk

 

Gerrard har hatt en lang karriere, og blir av mange sett på som en av de beste spillerene fra sin tid. Karrieren startet i Liverpool 1998, der spilte han over 700 kamper. Kaptein bindet overtok han som 23åring i 2003, dette bar han med stolthet frem til han i 2015 forlot han Liverpool til fordel for LA Galaxy.

Som spiller i Liverpool må nok den historiske kvelden i Istanbul 2005 bli sett på som det største øyeblikket. Da han var med på å snu 0-3 mot AC Milan, til 3-3 og seier på straffespark. Han har i tillegg vært med på å vunnet Ligacup, FA-Cup, UEFA Cup, Charity Shield, UEFA Super Cup. I 2014 var han med på å bli slått på målstreken i kampen om Premier League trofeet, det eneste han mangler i sin samling.

Gerrard har vunnet uttallige priser som spiller, noe som understreke hvilken fantastisk spiller og fantastiks karriere han har hatt. Ballon d’Or bronsen i 2005 er nok den sterkeste, han har flere ganger vært på årets lag og vunnet priser som ung og rutinert.

 

Nå spekuleres det om framtiden

 

Gerard har gjort det kalrt at han ønsker å fortsette en karriere innen fotball. Han har avslått tilbud om å ta over managerjobben i MK Dons. Han har døren åpen for en retur til Anfield, der det spekuleres i en rolle rundt akademiet.

– Jeg gleder meg over fremtiden, og føler jeg fremdeles har mye å bidra med i fotballen, uansett hvilken måte det blir. Jeg vil bruke tid til å vurdere flere muligheter, og snart komme med uttalelser om mitt neste steg.

 

Flere store spillere har uttalt seg

 

Ikke uventet er det en rekke store profiler i fotballen som har uttalt seg etter Gerrard sin nyhet om å legge opp. Luis Suarez, Xabi Alonso, Daniel Agger, Jordan Henderson og en lang liste profiler skriver kort eller langt på Twitter og Instagram der de hyller Gerrard. Han blir hyllet for sine prestasjoner, han blir hyllet for alt han har gjort for fotballen. Profiler som Zanetti, Cafu, Rush, Henry, Kaka, Lineker er bare noen av de som tar av seg hatten når de ser over Gerrard sin karriere. Noen sier de skulle ønske å få spille med ham, noen sier de aldri kommer til å glømme kampene med eller mot han.

 

Luis Suarez skriver følgende i sin hyllest: «Han gjorde banen mindre når han forsvarte seg, han var en fantastisk skytter, målscorer og pasningspiller. En unik spiller», skriver Luis Suarez på sin Twitter-konto.

«Steven viste seg som en ekte leder. Han var en naturlig vinner og ambisiøs spiller på banen, og en god lagkamerat utenfor banen. Han støttet meg alltid og lærte meg viktige ting, og fikk det beste ut av meg», skriver han videre.

«Tusen takk for at du var på min side under de tøffere tidene i min karrière, Steven. For at du har støttet meg uansett hva, og har gitt meg råd så mange ganger. Forholdet vårt går forbi fotballbanen. Så mange samtaler, og så mange ganger du har fått meg til å revurdere situasjoner. Som når en storebror lærer opp lillebroren sin».

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -