Hvor gode er egentlig Chelsea?

186

Det er ingen tvil om at Chelsea har overrasket de siste kampene. Først vant de 3-0 mot fjorårets serievinnere i England og noen kamper senere latterliggjorde de Manchester United. London-laget virker overbevisende, men er Chelsea et formlag eller vil det vare? Svaret får vi på lørdag.

På lørdag møter The Blues London-rival, Spurs. Laget fra nord-London ble nylig slått ut av Champions League og har ikke vist samme form som i fjorårets sesong.

Chelsea derimot er i storform og er storfavoritter til å vinne London-derbyet. De har vist gode takter og spillerne har blitt vant til den noe utradisjonelle formasjonen.

Samtidig er det vanskelig å spå resultat i kamper som Chelsea mot Spurs. Spenningene og nervøsiteten er stor før kampen starter og alt kan skje. Det så vi på slutten av sesongen i fjor hvor Chelsea hindret at Nord-London laget ble seriemestere. Tottenham ledet 2-0 til pause, men vertene snudde hele kampen og det endte med uavgjort.

- Annonse -

Uansett blir det en vanvittig spennende kamp på lørdag. Det blir spennende å se om Conte sitt mannskap klarer å beholde seiersrekken.Spurs kommer fra et surt tap mot Leverkusen og har lyst på revansje. Chelsea kommer fra en solid seiersrekke og vil fortsette på den.

Så er det bare å vente til flomlyset legger seg over The Bridge og nyt en fantastisk fotballkamp.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -