Stian Aasmundsen og Benjamin Stokke gjenforenes i KBK

523

Stian Aasmundsen og Benjamin Stokke har en fortid sammen helt siden barnedagene i Eik-Tønsberg. Nå gjenforenes de i Kristiansund.

For de som ikke kjenner Stian Aasmundsen, så har han 24 kamper i Eliteserien og 39 kamper i Allsvenskan. Han spilte for Mjøndalen i Eliteserien, og gikk etter en god periode for Drammensklubben til Jönköpings Södra IF. For Mjøndalen IF spilte Stian 83 kamper, laget 9 mål, og la opp til 7 scoringer.

Allsvenskan, Jönköping – Norrköping
Stian Aasmundsen, Jönköpings Södra IF.

Tønsberg-guttene Aasmundsen og Stokke har en fortid sammen i Eik-Tønsberg, Tønsberg FK, og Mjøndalen IF. Nå skal de spille sammen igjen i Eliteserien. Aasmundsen i sin beste alder kan ta med seg god erfaring fra Allsvenskan. Benjamin Stokke, som er året yngre, har 10 scoringer, og 5 assist på 30 kamper i Eliteserien. Benjamin kommer fra Levanger hvor han spilte 89 kamper og satte inn 34 scoringer.

- Annonse -

Denne sesongen kommer også Bendik Bye tilbake fra Sogndal. Stokke og Bye har gode relasjoner. I 2015 scoret Bye 15 mål i eliteserien. Året etter endte Stokke på 14, og hver av sesongene scoret den andre ni mål. Med andre ord en duo som kan lage mye uro for motstandernes forsvar.

Blir spennende med Stian Aasmunsen kombinert med disse gutta. Ser ut som KBK har planlagt godt foran sesongen 2018.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -