Stortalent: Jeg vil til United

136

FC Midtjyllands unge midtbanespiller drømmer om et skifte til Europa League-motstanderen Manchester United.

I går fikk FC Midtjylland besøk av Manchester United i Europa League-turnering, og det ble en spesiell kveld for den 20 år gamle stortalentet til FC Midtjylland «Mikkel DueLune» som er en stor fan av United, og den lovende midtbanen talent som angivelig avvist et tilbud fra Liverpool i sommer, drømmer om en dag å spille for de røde djevlene.

– Jeg har vært en United-fan siden jeg var en liten gutt, jeg hadde plakater og skjerf på rommet mitt, sier Duelund til Daily Express.

– Min fetter spilte for det danske ungdomslandslaget mot Wayne Rooney og fikk drakten av Rooney, og ga den til meg. Så jeg har hatt Rooney drakten hengende på veggen min i mange år, og hvor jeg hadde håpet å få spille mot han.

- Annonse -

Duelund må vente med å få hilse på Wayne Rooney, som ikke med i troppen for United i mot danskene, og selv om drømmen er å komme til Old Trafford, for den nå 18-årige kometen, har han bare ett fokus i forkant av de to avgjørende kampene i Europa-League.

– min store drøm er å spille for Manchester United, men akkurat nå har jeg muligheten og lyst slå laget jeg elsker. Mikkel Duelund har så langt spilt sju kamper for FC Midtjylland i den danske serien.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -