Müller: Ingen nåde under Guardiola

137

Müller: Ingen nåde under Guardiola

Thomas Müller og hans lagkamerater har det tøffere en noensinne.

I Tyskland har det i løpet av den siste tiden vært mye kritikk mot Pep Guardiola, måten han valgte sin avskjed med Bayern München. En av de som har vært fremst i kritikken mot Pep er den tidligere landslagsspilleren Lothar Matthäus, at spanjolen allerede skal ha startet med å se frem til sin nye utfordring i Manchester City, hvor spillerne i Bayern er mer avslappet, fordi de vet at han er klar for en annen klubb.

Realiteten er imidlertid  noe helt annet. Det sier en av Bayern største stjerner Thomas Muller, som avviser all  snakk om at Pep Guardiola ikke trenger å være fokusert og at spillerne begynner å slappe av bare en liten bit av saken.

Faktum er, ifølge Müller faktisk akkurat det motsatte. Guardiola er nå vanskeligere enn noensinne å unngå nettopp kritikken.

- Annonse -

– Kanskje det er som i ungdomsfotballen når en far treneren hans egen sønn. Hvor faren også er vanskeligere, så han ikke kan bli beskyldt for ikke å gjøre det.

I vår jobb, kan du ikke skjule. Du ser det rett igjennom. En vanlig ansatt i et selskap med 5000 ansatte kan kanskje slappe av litt etter en avskjed, men ikke i vårs jobb, hvor det er kameraer overalt.Og vi handler ikke, så er det straks en annen – akkurat som med en trener, sier Müller Abendzeitung.

Innlegget Müller: Ingen nåde under Guardiola dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -