Strootman: Tiden var inne for et klubbskifte

319
Kevin Strootman forklarer hvorfor, han takket ja til Marseille. Foto: Wikimedia Commons

Den nederlandske midtbanespilleren Kevin Strootman har erstattet italiensk glans med franske baguetter.

Kevin Strootman har byttet ut AS Roma med Olympique Marseille. Hovedpersonen synes selv det var på tide å si farvel, og finne seg en ny klubb. Nederlenderen som har en voldsom skade-historikk i løpet av karrieren, er klar på at han tok det riktige valget. I sommer skiftet han til Olympique Marseille, hvor hans tidligere trener Rudi Garcia er nå.

– Det er en stor klubb og en stor utfordring,» sa han på en pressekonferanse ifølge Football Italia.net. Jeg er veldig glad for å være her. Jeg snakket med treneren, presidenten og sportsdirektøren før jeg tok valget.

– Klubben ønsker å vinne, og jeg vil hjelpe dem med å nå sine mål. Jeg er glad for å være her. Nåværende Marseille-trener Rudi Garcia er en spesiell person for meg, han tok meg til Roma, og han ønsket meg igjen. Jeg snakket med ham om det taktiske systemet og alt annet. Jeg håper han vil være så fornøyd med meg som før.

– Har jeg forlatt Roma på grunn av N’Zonzi? Det er ikke slik at fordi en spiller kommer, så skal jeg bort. Nei, tiden var inne for noe nytt for meg. Jeg hadde fem «fantastiske sesonger i Roma, og ønsker dem alt godt videre, avslutter Strootman.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -