Borussia Dortmund fikk avvist et bud på Juve-spiller

206

Borussia Dortmund er ikke ferdig på overgangsmarkedet for sommeren.

Borussia Dortmund presenterte i går låneavtalen med Barcelonas Paco Alcacer for resten av sesongen. Men klubben virker å være langt, fra ferdig med sommer shoppingen. For å vippe Bayern München av Bundesliga»tronen». For ifølge tyske Bild, skal klubben være ut etter å sikre seg underskriften til den kroatiske Juventus-angriperen Mario Mandžukić.

Ifølge Bild, skal Borussia Dortmund allerede ha kommet med et bud på spilleren. Men Juventus skal ha avvist budet med engang, for skal vi tro Calciomercato som skriver at «Bianconeri» ikke vil selge den 32 år gamle angriperen til noen klubber. Spilleren som vant sølv med Kroatia i sommerens VM-sluttspill.

Tidligere i sommer var Manchester United også på jakt etter samme spiller, hvor det også ble et nei fra Juventus. Det er rapportert at Juventus-trener Massimiliano Allegri sier, grunnen til at klubben ikke vil selge spissen, er for de at han er en viktig spiller for laget. Mario Mandžukić som ble hentet til Juventus fra spanske, Atletico Madrid sommeren 2015 for 150 millioner. og siden da har han vært en viktig del av Juventus-laget.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -