Daniel Sturridge
Daniel Sturridge. Foto: Wikimedia

Liverpool cruiset inn til seier hjemme mot West Ham.

Liverpool – West Ham, 2-0

Forrige sesong bøttet Daniel Sturridge inn mål for Liverpool, men denne sesongen har han tilbrakt mesteparten av tiden på tribunen på grunn av skader. Ikke siden 3-0-seieren mot Tottenham 31. august har målmaskinen ikledd seg Liverpool-trøya, men lørdag var han endelig tilbake.

Kom inn og scoret
Sturridge startet på benken, men etter 68 minutter var det duket for et etterlengtet gjensyn med 25-åringen for Liverpool-fansen.

Og det tok ikke lang tid før Liverpool-spissen markerte seg mot West Ham. Etter tolv minutter ute på Anfield-matta, får Sturridge en fin pasning fra Coutinho ute på høyresiden. Engelskmannen tar med seg ballen før han banker ballen forbi Adrian i West Ham-buret, og sender Liverpool opp i 2-0.

Dette var Sturridge sitt første mål for Liverpool siden serieåpningen mot Southampton 17. august, og nå håper nok Liverpool-supporterne at skademarerittet er over for 25-åringen.

Sjansesløseri
Liverpool åpnet kampen klart best, og rødtrøyene nærmest bombarderte West Ham-målet i førsteomgangen. Verken Coutinho, Raheem Sterling eller Lazar Markovic klarte å overliste keeper Adrian i løpet av de første førtifem.

Like før pause ropte Liverpool på straffe da Raheem Sterling ble revet overende, men dommeren lot spillet gå videre. Dermed gikk spillerne inn i garderoben uten scoringer.

Pangstart på andre omgang
Etter hvilen skjøt Liverpool ut av startblokkene, og det tok ikke lang tid før hjemmelaget fikk uttelling.

Seks minutter ut i andre omgang slår Alberto Moreno et innlegg mot Sterling, som legger igjen ballen til Coutinho. Brassen slår deretter en herlig pasning tilbake til Sterling, som bredsider ballen i mål alene med Adrian.

Dermed kan Sterling & co feire tre fortjente poeng. På onsdag skal Liverpool møte Bolton i returkamp i FA Cupen.