Cuadrado bekrefter: Klar for Chelsea

149

Cuadrado bekrefter: Klar for Chelsea

Juan Cuadrado (26) har lenge vært linket til Chelsea og ikveld bekreftet colombianeren overgangen på Twitter med et bilde fra hans nye hjemmebane med teksten «Hello from The Bridge». 

Dermed kan alle overgangsspekulasjoner med stor sannsynlighet nå legges i grus for godt. Chelsea betaler angivelig Fiorentina rundt 260 millioner kroner for 26-åringens tjenester. Cuadrado ble av mange sett på som en av de beste spillerne i fjorårets VM og var svært delaktig i at Colombia tok seg helt til kvartfinalen i mesterskapet.

Denne overgangen setter imidlertid fyr på spekulasjonene rundt Mohamed Salahs fremtid på Stamford Bridge. Nå som Chelsea henter nok en kantspiller av verdensklasse, kan det bety over og ut for egypteren som ble hentet til London for nøyaktig ett år siden. Et mulig scenario er at Salah kan gå motsatt vei, altså til Fiorentina, i en slags byttehandel mot Cuadrado. Dette er foreløpig ikke bekreftet.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -