Suarez etter nytt poengtap: «Vi kan ikke bare stole på Messi»

206

Barcelona avga nok en gang poeng da det endte 1-1 i hjemmekampen mot Athletic Bilbao på Camp Nou lørdag. Det var første gang de avga poeng i ligaen hjemme mot Athletic siden januar 2004.

Barca startet uten både Messi og Busquets, noe som Athletic-målscorer Oscar de Marcos (41. min.) så som en stor fordel.

«Barcelona er veldig vanskelig å spille mot, men vi trodde det var en bedre mulighet uten dem på banen. Uten Busquets hadde vi mer possesion enn vi vanligvis har. Vi var gode i dag,» sa De Marcos i oppsummeringen etter kampen.

Han sier at det er viktig å få første målet på Camp Nou, ellers blir det svært vanskelig. Tungt ble det for laget i andre omgang. Barca hadde to stolpeskudd fra Coutinho og Messi, før Munir El Haddadi satte inn utligningen etter 84 minutter.

«I andre omgang ble vi hardt presset tilbake. Da Messi kom inn på banen måtte vi trekke oss enda lenger tilbake i banen. Men vi er veldig stolt over det vi presterte og måten vi kjempet på helt til siste slutt,» sier De Marcos.

Barca startet med fire strake seire, men siste uka har det blitt 2-2 mot Girona og 1-2 mot bunnlaget Leganes, før det ble nytt poengtap i dag i en underholdende kamp.

Luis Suarez var i intervjuet etter kampen klar på at Barca har nok kvalitet i laget til å kunne vinne, selv om Messi ikke spiller fra start.

«Vi kan ikke bare stole på at Messi kommer inn og ordner opp,» sier Suarez.

Messi skapte mye de 35 minuttene han spilte, og la også innlegget til utligningen. Men Barca er ikke fornøyd med to poeng på tre kamper.

Suarez sier de må se på det de har gjort og snu den dårlige trenden.