Sunnmøre 4.div: Resultater og kampfakta 9.serierunde

297

norborg fotball logo    fk sykkylven logo   EmblemIL_Logo

9.serierunde fikk følgende resultater:

9/6 Norborg – Ørsta 1-1 (N: Søviknes 35/Ø: Brekke 89)

Ørsta spilte sin første uavgjorte bortekamp for sesongen takket være scoring av Jan Marius Brekke i det 89.min.

9/6 Skodje – Langevåg 0-8 (Vågnes 5,29, Holen 10, Thambiturai 13, Vadseth 15,49, Åkre 56, Arnason 65 str)

Langevåg ledet 4-0 borte mot Skodje allerede etter 15 min (!) og ved pause var det 5-0 til bortelaget. 25 min før slutt, var det 8-0 og flere mål ble det ikke. Hjemmelaget fikk utvist Tobias Ødegaard Sortehaug i det 40.min (2 gule) og Eivind Erstad i det 80.min (2 gule). Keeperen til Langevåg, Aron Elis Arnason, fikk notert scoring på straffe da det ble 8-0.

9/6 Godøy – Emblem 4-2 (G: Brynestad 23,26,33 str, Mulelid 79/E: Seth Gjøsund 50,53)

Trond Brynestad ble den store helten, da han scoret ekte hatrick i løpet av 10 min, det siste på straffe, og tok over ledelsen som toppscorer i divisjonen. Emblem venter fortsatt på sin første borteseier, status er: 0-1-4 og målforskjell: 5-13.

9/6 FK Sykkylven – Hareid 5-1 (S: Hunnes Hanssen 19,35 str, 55 str, Hole Alnes 53 str, 70/H: Brekke 75)

Etter 4 bortetriumfer på rad av 4 mulige, gikk Hareid på sitt første bortetap for sesongen. Hjemmelagets Håkon Hunnes Hanssen scoret hatrick der to av målene var på straffe, men FK Sykkylven fikk en tredje straffespark i kampen som Bengt Hole Alnes scoret på. To av de tre straffene kom i løpet av 2 min (!).

9/6 Stranda – Valder 1-2 (S: Koppang 15/V: Johannessen 10,39)

Stranda venter fortsatt på sin første serieseier, er bokført med 2 poeng. Valder derimot, tok sin første borteseier for sesongen.

11/6 Larsnes/ Gursken – Skarbøvik 1-5 (LG: Moltubakk 48/S: Bjerknes 5,Mauren 18,33, Bolsø 39, Kjølsøy 80)

Hjemmelaget fikk sitt første hjemmetap for sesongen etter å ha vunnet sine første 4 kamper hjemme. Skarbøvik åpnet kampen overbevisende da de ledet 3-0 allerede etter 33 min og 4-0 ved pause.