Hamsik strålte i dramatisk kamp mellom Russland og Slovakia

254
Marek Hamsik Bilde: Wikimedia https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/da/Marek_Ham%C5%A1%C3%ADk_-_SSC_Neapel_%282%29.jpg/640px-Marek_Ham%C5%A1%C3%ADk_-_SSC_Neapel_%282%29.jpg?uselang=nb

Slovakia og Russland kunne ikke være strålende fornøyd med hvordan de opptrådte i sine respektive første kamper i Euro 2016. Slovakia tapte etter å ha sluppet inn et sent mål mot Wales, mens Russland, som til tross for å ha scort et sent mål mot England, ikke spilte en god kamp. Dermed var det gode muligheter mot hverandre til å revansjere seg, og vise sine tilreisende supportere at de fortjener livets (sluttspillets) rett. Og det skulle bli en verdig kamp å få med seg.

Russland med initiativ, Slovakia med scoring. 

Det er verdens største land som kommer best i gang på Stade Pierre-Mauroy i Lille. Den første drøye halvtimen har Russland kontroll på kampen, spiller Slovakia til tider veldig dypt, men de store mulighetene kommer ikke i denne sammenheng hjemmelagets vei.

Derimot er det Slovakia som varter opp med et pent angrep. Hamsik henter ballen dypt i banen, og sender avgårde en strålende pasning til Vladimír Weiss, som finter vekk to forsvarere i samme slengen, før han kaldt plasser ballen i lengste hjørnet.

- Annonse -

Hamsik med mesterskapets mål? 

Der pasningen til Hamsik forut 1-0 scoringen var meget god, men på overtid i førsteomgang serverer han kunstverk. Slovakia skaffer en corner som taes kort. Napoli-spilleren finter bort en russer, før han fra 13-14 meter skrått på mål hamrer ballen i krysset. Ballen går via stangen og i nettet på andre siden. Meget vakkert gjort og deilig treff.

Hamsik ble frastjålet målet sitt når Ben Davis redder på streken for Wales, men det finnes ingen tvil denne gangen, slovaken kan feire med stil.

Russland våkner til live, men for sent? 

Russland virker å ha helt sluknet utover andreomgang og kun desperate langskudd er det russerne kan komme med. Med 10 minutter igjen får de litt hjelp. Slovakia sleiver i forsvar og havner i ubalanse når Russland plukker opp ballen. Et par pasninger med klikk-klakk på venstresiden, ender opp med et innlegg til Glushakov som stanger ballen i hjørnet. Nok en pen utført scoring.

Dessverre for Russland så kommer ikke den sårt tiltrengte utlikningen til tross for enormt press mot Slovakia-målet. Skrtl og resten av Slovakia ofrer seg og holder ut. Dermed stikker Slovakia av med alle poengene, men en tøff kamp mot England venter i siste gruppespillkamp. Russland må på sin side vinne mot Wales, og kan fint gå videre om resultatene går riktig vei.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -