Svensk 15-åring var på prøvespill hos Bayern München

262

HD skriver i dag at Alex Timossi Andersson  skal ha vært på prøvespill hos Bayern München og klubben var svært fornøyd.

Alex Timossi Andersson (15) har i mange år vært en av de beste spillerne, på akademiet til den svenske toppklubben Helsingborg IF. hvor han blant annet trener med førstelaget til Helsingborg IF. Nå skriver HD.se at 15-åringen skal ha vært  på prøvespill hos Bayern München så sent som i forrige uke, noe spilleren selv bekreftet.

– Ja, jeg var på prøvespill hos de i forrige uke. Det var en moro uke for meg og selvfølgelig en opplevelse. Jeg trente med Bayern München sitt U17 lag fra tirsdag til fredag, sier han til avisen. Det var faktisk en av de beste ukene og dagene i mitt liv så langt.

Timossi Andersson, som ennå  går i niende klasse, og hevder det ennå ikke er snakket om en overgang til den tyske storklubben. Nå ønsker jeg å satse på å komme inn på førstelaget til Helsingborg IF. HD.se hevder også at det er interesse fra klubber i England og Nederland.

- Annonse -

Bjørn Andersson som er speider i Bayern og er den som håndterte kontakten mellom klubben  og Timossi Andersson familie.

Han er åpenbart et lovende talent, det er ikke noe vi trenger å finne ut av. Mitt råd til han er at bør bli i Helsingborg, hvor han har sine venner, sin familie, og  hvor han kan få en god utdanning, sier han til HD.se.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -