Svensson og Midtsjø kom tilbake og vant borte mot Heerenveen

313

Etter 72 spilte minutter på Abe Lenstra Stadion sto det 1-0 i favør Heerenveen etter en lekker assist av Martin Ødegaard i det 21. minutt. I det 73 minutt utlignet AZ Alkmaar etter en assist av Jonas Svensson, før AZ satte inn seiersmålet like før full tid og vant med det 2-1.

Hele fem nordmenn spilte samtlige 90 minutter i denne kampen. Martin Ødegaard, Morten Thorsby og Nicolai Næss for Heerenveen, og Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø for AZ Alkmaar.

Midtsjø som ganske nylig ble kjøpt av AZ ser nå ut til å ha vunnet trener John van den Broms tillit etter å ha startet de siste tre kampene for AZ.

Med denne seieren står AZ nå med 19 poeng på sine 10 første kamper, mens Heerenveen på sin side har 14 poeng. Disse poengsummene har tatt AZ opp på en fjerdeplass på tabellen, åtte poeng bank PSV Eindhoven i tet, men bare tre poeng bak Ajax på andreplass. Heerenveen ligger for øyeblikket på en niendeplass.

I neste serierunde venter Willem II på hjemmebane for Svensson og Midtsjø, men Ødegaard, Thorsby og Nææs har bortekamp mot Sparta Rotterdam.

- Annonse -

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -