Tabelltips Bundesliga 2018/19: 11. plass Hertha Berlin

209

Bundesliga-sesongen er like rundt hjørnet, for den 24. august starter den 55. utgaven av Bundesliga igang fra Allianz Arena, når TSG Hoffenheim kommer på besøk. Hvem rykker ned? Hvem spiller Europa neste sesongen og hvem tar de fire øverste plassene? Det er i utgangspunktet helt umulig å tippe, men vi i fotballnerd.no, skal spå slutttabellen av årets Bundesliga.

Neste lag ut på vårt «tabelltips,» er Hertha Berlin med nordmennene Rune. A. Jarstein og Per Ciljan Skjelbred. Vi tror dessverre at i år får Hertha Berlin en «nedtur,» og blir nummer tolv på tabellen. Etter to sesonger hvor dem imponerte, og spesielt for to sesonger, hvor dem endte på 6. plass, og norske Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred har sikret seg heltestatus i Berlin. Mye av æren for den gode sesongen skyldes hjemmeformen deres. De hvit- og blåfargede er ekstremt sterke på Olympiastadion, hvor de bare tapte fire kamper den sesongen. Sist sesong ble det en «skikkelig-nedtur,» for hovedstadslaget som endte på en 10. plass, med sifrene (10 – 13 – 11). Hvor dem endte på 43 poeng.

Hertha Berlin har for vane å åpne ekstremt bra på høstsesongene, for så å dabbe av når vårsesongen tar seg til. De må ha mer kontinuitet i prestasjonene dersom de skal kjempe om høyere tabellplasseringer. Pál Dárdai har hentet inn forsvarsspilleren Lukas Künter (Köln), spissen Pascal Köpke (Aue), Javairo Dilrosun (Manchester City U23), Marius Gersbeck (Osnabrück) er tilbake fra lån. Dennis Jastrzembski og Muhammed Kiprit hentet opp fra egen stall/akademiet. Dessverre har klubben måtte gi slipp på, en av klubbens beste spiller forrige sesong, Mitchell Weiser er solgt til Bayer Leverkusen. Genki Haraguchi (Hannover, var på lån i Düsseldorf) eller Julian Schieber (Augsburg) har i det siste spilt en stor rolle i hovedstaden. Nils Körber er gått til Osnabrück på lån.

Vi vet fremdeles ikke hvordan, laget vil opptre i årets Bundesliga. Men klubben trenger en del forsterkninger i forsvaret, og det ryktes at de jakter en midtstopper. Samt en som kan være en ballfordeler på midtbanen. Vi tror årets Hertha Berlin-mannskap ikke blir bedre en 11. plass. Selv om laget i utgangspunktet virker bunnsolid og har en fotball-klok trener på benken.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -