Han blir ny Werder Bremen kaptein

104
Max Kruse er utnevnt til ny Werder Bremen kaptein. Foto: Twitter.com @Kicker

SV Werder Bremens hovedtrener Florian Kohfeldt har utnevnt angrepsspilleren Max Kruse til ny kaptein for Werder Bremen.

Helt siden Zlatko Junuzovics overgang til Red Bull Salzburg i slutten av forrige sesong, har Werder Bremen vært ut etter en ny kaptein for laget. Flere navn har vært på blokken, men i hovedsakelig var det valget mellom Niklas Moisander og Max Kruse. Onsdag annonserte Florian Kohfeldt sin nye kaptein for laget. Det ble spissen, nøkkelspilleren Max Kruse som bærer kapteinsbindet.

- Annonse -

– For meg er dette en stor ære. Det gjør meg stolt å være lagets kaptein, men skal vi lykkes på banen må flere spillere gå foran. Han mener også at det er en bemerkning om det harde arbeidet de siste årene fra hans side. Han legger til slutt vekt på at han har til hensikt å sveise gruppen sammen, utvikle lagånden i troppen, avslutter Max Kruse.

Kapteinsteamet/rådet i Werder Bremen

Kaptein: Max Kruse
Visekaptein: Niklas Moisander

Det er også blitt utnevnt et råd, som består foruten de to kapteinen, så finner vi Philipp Bargfrede , Sebastian Langkamp ,Maximilian Eggstein, Martin Harnik, Davy Klaassen og Max Kruse. De har i oppgave å representere troppen i spørsmål og diskusjoner med trenerne og det sportslige lederskapet, og fungere som en sammenheng mellom de to.

Kommentarer

kommentarer