Borussia Mönchengladbach inntar tabelltopp etter ny hjemmeseier

57

Ingen hadde troen på at Borussia Mönchengladbach, kunne hevde seg i toppen av Bundesliga denne sesongen, men etter 3-1 seieren hjemme mot Werder Bremen, har klubben ett forsprang på fire poeng til de nærmeste lagene.

Overraskelseslaget Borussia Mönchengladbach kunne med seier øke ledelsen på toppen av Bundesliga-tabellen til fire poeng med en seier over Werder Bremen hjemme, og det gjorde dem også. Ramy Bensebaini satte inn 1-0 etter 20 minutter da han fikk hodet på ballen, etter ett frispark, og bare to minutter senere kunne Patrick Herrmann øke til 2-0 da Werder-keeper Jiri Pavlenka ruset ut av målet på jakt etter ballen og etterlot et vid åpent mål.

Det var også stillingen til pause.Og klubben virket å ha stål kontroll på situasjonen. Det gikk på kvarter av andre omgangen før  3-0  var et faktum og igjen var det Herrmann som satte inn sitt andre mål i kampen. Så fikk kampens første målscorer Ramy Bensebaini rødt kort og måtte forlate banen. Tre minutter på overtid fikk gjestene en redusering, etter at Leonardo Bittencourt fikk foten på ballen og satte inn 3-1. Som også ble sluttresultatet i kampen.

Seieren betyr at Borussia Mönchengladbach nå har fire poeng forsprang på RB Leipzig og Bayern München på andre- og tredjeplass.