Tettey er klar for Rosenborg

133
Åge Hareide og Mikael Dorsin henter hjem en gammel kjenning. Foto: Bjørn Marstrøm Johannesen, Fotballnerd.no

Alexander Tettey er klar for Rosenborg. Tettey spilte sin siste kamp for Norwich lørdag og reiser hjem til Trondheim i slutten av mai. Han må gjennom innreisekarantene og vil være spilleklar for Rosenborg i juni.

Midtbanespilleren har skrevet under en kontrakt som varer ut denne sesongen men vil ta en evaluering etter sesongslutt om han fortsetter før han legger fotballskoene på hylla. Når han legger opp som fotballspiller, er det avtalt at han fortsetter i SalMar Akademiet.

–Det er skrevet i stjernene at det hadde vært fint å avslutte karrieren i Rosenborg. Nå er det en passende tid å dra hjem og Rosenborg er laget mitt. Når de kommer på banen og alt ligger til rette, er det veldig vanskelig å si nei, sier Alexander Tettey til Rosenborgs nettsider.

Han rådførte seg med RBK-kaptein Markus Henriksen og bestekompis Per Ciljan Skjelbred før han tok valget.

- Annonse -

–Det hjelper å prate med de to der. Jeg visste hva Per kom til å si, så jeg startet med Markus. De fortalte om hva Åge prøver å få til nå og hvordan garderoben er. Jeg måtte få en følelse av hvordan laget er samlet sett. De solgte inn min gamle klubb for meg og jeg er klar for å hjelpe klubben min med å få til noe, sier Tettey.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -