Thomas Meunier: «Jeg kunne ikke si nei til en klubb som PSG»

328

Paris Saint-Germain sin ny signering Thomas Meunier forklarer hvorfor han valgte PSG.

Den italienske storklubben Napoli var lenge etter den Belgiske landslagsspilleren Thomas Meunier. Men til slutt valgte høyrebacken å forlate den belgiske klubben Club Brugge for å signere for de Franske mestrene Paris Saint-Germain.

Les også: Lyon venter ikke flere bud fra Arsenal på Lacazette

– Det et stort sprang å gå fra Club Brugge til PSG. Det er et funn, det er som en helt ny verden her, «noe jeg også har fått merket i løpet av oppholdet her i USA». Profesjonaliteten og organiseringen er noe helt annet en i Club Brugge. Det er noe av det meste spennende med å være i denne klubben, sier Meunier ifølge Goal.com.

- Annonse -

Les også: Fransk spiss klar for å signere femårskontrakt med Sevilla

– Når en klubb som PSG, kommer på banen, da kan man ikke nøle for lenge. Man kan stille et par spørsmål, og tenke seg om hva som er det riktig for sin egen utvikling. Men som sagt så handler livet om å ta de rette valgene. Noe jeg føler jeg har tatt for min del.  Jeg er så glad for å komme til en av de fem beste lagene i Europa/Verden. Jeg kunne ikke si nei, til et slikt tilbud fra en sånn klubb som Paris Saint-Germain.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -