Vil bruke det meste av «Higuain-pengene» på Icardi

199

Rapporter i Italia sier at Napoli er villig til å ofre 70 millioner euro for Inters argentinske spiss og kaptein, Mauro Icardi.

Det betyr i såfall at det meste av inntektene for salget av Gonzalo Higuain for 90 millioner euro til Juventus blir brukt.

LES OGSÅ: Kommentar: Juventus gikk all-in for Higuain og mener alvor!
LES OGSÅ: Nainggalon: «Vi kan utfordre Juventus»

Allerede skal flere tilbud fra Napoli, regnet til å være på mellom 50 og 60 millioner euro, være sagt nei til. Dette rapporterer Corriere della Sera og Gazzetta dello Sport.

- Annonse -

De mener at Napolis president Aurelio De Laurentiis vil gå enda høyere for Icardi. Rapporter sier også at Icardi skal være enig med Napoli om de personlige betingelsene.

Skulle Inter til slutt gå med på en handel, sier rapportene at den 23-årige argentineren vil signere en femårsavtale verdt 6,5 millioner euro i årslønn.

Icardi spilte for Sampdoria i 2012/13-sesongen og fikk 11 mål på 33 kamper før han kom til Inter sommeren 2013. Han har spilt 89 kamper og scoret 47 mål i ligaen for Inter.

(Foto: Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -