Familien bekrefter: «Messi kommer ikke tilbake for Argentina»

310

Rett etter at Argentina tapte Copa del Rey-finalen mot Chile i sommer trakk Lionel Messi seg fra landslaget. I ettertid har både det argentinske fotballforbundet (AFA) og regjeringen i Argentina prøvd å overtale han til å fortsette.

Men 29-åringen har gjort det klart at han ikke lenger vil representere «The Albiceleste» etter smertene tapet i finalen ga – det fjerde finaletapet han har opplevd med Argentina – og aldri vunnet.

Ifølge goal.com skal et familiemedlem ha gjort det klart at han ikke blir med i VM-kvalifiseringskampene i september.

«Akkurat nå så er han [Messi] ikke en del av landslaget,» sier familiemedlemmet.

- Annonse -

LES OGSÅ: Messi og to andre stjerner gir seg: «Dette er ikke for meg»

AFA har planlagt at superstjernen skal få være med å bestemme hvem som blir ny landslagstrener, der Jorge Sampaoli og Marcelo Bielsa skal være hans favorittkandidater.

Men hans familie har også endt disse spekulasjonene: «Han setter ikke inn trenere og han sparker dem ikke heller.»

Argentina skal møte Uruguay 1. september i Mendoza, før de spiller borte mot Venezuela fire dager senere. Og selv om ingen kan bekrefte at Messi aldri igjen vil spille for Argentina igjen, må laget i alle fall planlegge de to neste kampene uten sin tidligere kaptein.

Nyhetene er ikke gode for AFA, som nå administreres av Armando Perez mens man venter på at ting skal «normaliseres». I tillegg til at verdensstjernen Messis framtid er usikker, i tillegg til flere av de andre store stjernene, har AFA også måtte stryke Sampaoli fra listen av sine trenerkandidater. Han har gjort det klart at han vil være lojal mot Sevilla.

Om ikke det er nok, kan et møte med draktsponsorene Adidas gi store tap. Lionel Messi står nemlig for 50 prosent av de kommersielle inntektene rundt landslaget…

Kilde: Goal.com

(Foto: Wikimedia Commons)

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -