Tidligere Barcelona- og Liverpool-spiller legger opp

283
Javier Mascherano. Bilde: Кирилл Венедиктов, Wikimedia.

Den tidligere argentinske landslagsspilleren Javier Mascherano legger fotballstøvlene på hylla. 36-åringen kunngjorde avgjørelsen på søndag.

– I dag har jeg spilt min siste kamp som proff, sa Mascherano etter å ha tapt cupkampen med Estudiantes mot Argentinos Juniors 0-1. Etter koronapausen fikk ikke 36-åringen den samme gleden av å spille fotball og har derfor bestemt seg for å legge opp.

Mascherano spilte for West Ham og Liverpool i Premier League, men fikk sin beste tid som spiller i Barcelona. Fra 2010 til 2018 spilte argentineren 203 seriekamper for klubben, og vant blant annet to Champions League- og fem seriegull. Et opphold i Kina og noen kamper i Kina avrundet defensivspillerens karriere.

For Argentina spilte Mascherano til sammen 147 kamper. Han vant to olympiske gull og spilte 120 minutter i VM-finalen 2014, som Argentina tapte mot Tyskland (0-1).

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -