Tidligere tysk landslagsspiller presentert som sportsdirektør i VfB Stuttgart

193

Bundesliga-klubben VfB Stuttgart har ansatt den tidligere tyske landslagsspilleren Thomas Hitzlsperger som ny sportsdirektør.

München/Stuttgart: For øyeblikket sliter Stuttgart voldsomt for å unngå nedrykk fra 1. Bundesliga denne sesongen, og nå har klubben gjort endringer. Klubben har nemlig byttet ut sportsdirektøren Michael Reschke med umiddelbar virkning, og i stedet har Thomas Hitzlsperger blitt utnevnt til ny sportsdirektør.

– Etter min aktive karriere brukte jeg to og et halvt år på erfaring som leder og skape verdifulle kontakter. I min nye rolle som sportsdirektør vil jeg nå bruke det jeg har lært for å holde klubben i divisjonen og sikre at dette talentfulle laget har en vellykket fremtid, sier Thomas Hitzlsperger til klubbens hjemmeside.

– Det viktigste er å være der for treneren,» sa 36-åringen i det han ble presentert som ny sportsdirektør. Min forbindelse til Markus er veldig bra,» sa den tidligere landslagsspilleren, som har skrevet en kontrakt med «Schwaben» på tre og et halvt år.

Garantere ingenting om Markus sitter trygt

Som forøvrig ikke kan garantere at nåværende trener Markus Weinzierl, blir sittende frem til sesongslutt. Sa han når han ble spurt om trener spørsmålet. eg vil gjøre alt så lenge jeg føler det er fornuftig og forhåpentligvis vil det ta lang tid.» Nå er det viktig å se Weinzierl «arbeide i dagliglivet» for å kunne dømme sitt arbeid.

- Annonse -

Se presentasjon

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -