Tidligere Fulhamspiller Tony Gale: Jeg tror vi kan ta West Ham

179

I et intervju på Fulham sine hjemmesider sier den tidligere Fulhamspilleren og journalist Tony Gale at han har troen på at Fulham kan slå West Ham i neste runde.

59 åringen spilte for Fulham først som ungdom fra 1976 til 1977 før han ble tatt opp på seniorlaget i 1977, der spilte han 277 kamper og scoret 19 mål fra sin forsvarsposisjon. Etter han hadde spilt for Fulham gikk veien videre til West Ham hvor han fra 1984 til 1994 fikk nærmere 300 kamper for klubben, veien videre gikk til både Blackburn, Crystal Palace før karrieren ble avsluttet i 1998 for Maidenhead United.

Fulham FC sine hjemmesider har tatt en prat med spilleren som uttaler at han har både Fulham og West Ham som sine favorittlag men at den som trenger mest poeng er den som mest har hans støtte, akkurat for tiden er det Fulham som sliter i bunnen av tabellen. Videre forteller han at kampen mot Manchester United var forventet skulle ende med tap:

– De kampene som Manchester United har spilt har vært imponerende, på Lørdag var det et spill som folk sannsynligvis ikke forventet å få noe fra, men det gjør det ikke enklere å ta oss. De er et av de beste lagene i landet for øyeblikket på nåværende tidspunkt og Vi viste dem kanskje litt for mye respekt, fordi vi ble overveldet til slutt. Måten det ble gjort på var også skuffende, da alle målene kunne vært unngått mener den tidligere spilleren før han fortsetter:

- Annonse -

– Vi startet faktisk kampen veldig bra, og kunne ha ledet 1-0 allerede i de første minuttene. Når man får sjansene sine mot topplagene så må man gripe dem og sette dem. Det er ikke sikker vi hadde vunnet kampen hvis Vietto hadde scoret på den sjansen, men man vet aldri. Måten spillet er satt opp for øyeblikket, det er å spille et inneholdende og underholdene spill og prøve å «kikke» det. Jeg vil gjerne se at vi tar lite risiko i spillet og for min del ville Cairney og Sessegnon bidratt til litt mer fremover, og skape ting for Mitrović, og det er det vi trenger mener spilleren på.

Har sett West Ham mye

Spilleren sier også til hjemmesidene at han har vært en del på West Ham sine kamper og sett hvordan de spiller, han mener på at Fulham har full sjanse til å ta tre poeng mot klubben som forøvrig ligger på en 10 plass i Premier Leauge:

– Jeg har sett mye av West Ham denne sesongen, ja like mye som jeg har sett Fulham. West Ham vil alltid gi deg en sjanse. I spillet på Craven Cottage hadde vi en utmerket første halvdel og burde ha vunnet, men havnet under med 2-0 fordi vi savnet flere sjanser. Crystal Palace hadde 25 sjanser mot West Hams sine seks i helgen som var, men West Ham hadde bedre kvalitet fremover og klarte å score. Vi ønsker ikke å være for åpen og defensiv, men vi må absolutt tilby mer fremover, fordi West Ham vil gi deg den sjansen uten tvil mener han på før han fortsetter:

– Gutta har litt tid til å jobbe hardt på treningsbanen nå før vi har West Ham neste fredag ​​kveld. Wet Ham er et angripende lag og mot Crystal Palace var de var gode i første omgang, men Palace var gode i andre omgang og burde absolutt slått dem i andre omgang. Det er viktig at vi ikke bare sitter der og tar det på sparket, for øyeblikket ser vi ut som om vi prøver å kaste et spill i stedet for å ta det mot opposisjonen mener den tidligere spilleren.

Nå for tiden er det tidligere Leicester trener Claudio Ranieri som trener Fulham, han tok over laget tidligere i sesongen men har ikke klart å snu skuta, helt enda. Fansen virker utålmodige på diverse sosiale medier og både Ranieri og flere av spillerne høster kritikk på diverse diskusjonsfora. Den tidligere spilleren velger fortsatt å gi støtte til laget han en gang spilte for:

– West Ham og Fulham er mine to favorittlag, men jeg sier alltid til folk at den som trenger poengene mer, er den siden jeg skal støtte oppom og heie på. Jeg kommenterer ikke kampen, så jeg går som en fan, en fan av begge lag, men i hjerte mitt vil jeg at Fulham skal klare å få tatt de tre poengene. West Ham er trygg med poengene de har allerede, mens vi desperat trenger å hente tre poeng, som jeg tror vi tar på London Stadium. En advarsel til Fulham-fansen forøvrig; ta med kikkerten din! avslutter spillerlegenden til Fulham sine nettsider.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -