Tidligere Viking-spiller klar for Aston Villa

577

Tidligere Viking-spiller klar for Aston Villa

Det er en del lommebøker som har fått kjørt seg godt etter at Januarvinduet åpnet. Siste nytt er at Aston Villa har sikret seg en islending til spillergruppa. Og navnet har du garantert lest før. For Birkir Bjarnason spilte hele fem sesonger i norske Tippeligaen for Stavanger-laget Viking tilbake til 2011.

Den islandske midtbanespilleren deltok i fjoårets EM i Frankrike og bidro blant annet til at Island klarte uavgjort mot Portugal. Hans prestasjoner vekket interesse fra flere klubber, men det var altså Aston Villa som klarte å lokke han vekk fra FC Basel. 28-åringen er foreløpig den tredje signeringen Villa har foretatt seg i dette overgangsvinduet. Tidligere i dag ble det nemlig bekreftet at de har signert forsvarsspilleren James Bree fra Middlesbrough.

Aston Villa ligger for tiden på en 13. plass i Championship og håpet om et snarlig gjensyn med Premier League virker vanskelig. Birkir Bjarnason har etter ryktene skrevet under på en 3,5-års kontrakt med Birmingham-klubben, og kan kanskje hjelpe klubben til tre poeng allerede neste tirsdag.

 

- Annonse -

I videoen nedenfor kan du se scoringen som bidro sterkt til at Island kom seg videre fra gruppespillet i fjorårets EM.

 

Her kan du se alle de bekreftede overgangene i Premier League

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -