Tim Nilsen i ny klubb: – Vil henge med i toppen

519

Tim Nilsen i ny klubb: – Vil henge med i toppen

Tim Nilsen valgte denne vinteren å gå fra Mjøndalen og OBOS-ligaen til Sverige og Ljungskile. Nilsen spilte forrige sesong i Fredrikstad etter han ble lånt ut midt i sesongen. Han har tidligere spilt for Nest-Sotra, Sogndal og Mjøndalen.

 Du valgte Ljungskile foran denne sesongen – hvorfor?

– Jeg valgte Ljungskile for jeg vil spille fotball. I Mjøndalen følte jeg at det var for mange spisser til at jeg skulle være en del av fremtidsplanene der. 

Du har 3 mål på 3 kamper i treningskampene, har du prikket storformen nå?

- Annonse -

– Er ikke i storform nå, det er bare treningskamper nå. Storformen min er året rundt

 Hva er lagets målsetting?

– Lagets målsetting er jeg litt usikker på siden jeg er såpass ny, men noe annet enn å henge med i toppen vil forundre meg.

 Hva er dine personlige ambisjoner som spiller?

– Mine personlige mål er å score så mye som mulig. Jeg håper på 15+, men fornøyd med tosifret.

 Hvordan er nivået i Sverige kontra Norge?

– Nå har jeg ikke spilt mot noen lag på samme nivå i Sverige ennå, men lagets nivå hevder seg i toppen av OBOS-ligaen, og hadde nok slått noen av de nederste TL lagene.

Da han var i Mjøndalen i fjorårets vårsesong, var han også en del av TV2s nysatsing ”Alle Gutta”. Det gleder han seg se på.

Du var en del av Mjøndalens stall under ”Alle Gutta” – er det scener du etterhvert gruer deg til å se?

– Hehe, gleder meg bare til å se. Men tror jeg er klippet mye bort siden jeg forsvant fra klubben i sommer. Har sett at en del intervjuer ikke er tatt med så vi får nå se, jeg gruer meg aldri til noe. Jeg er meg selv hundre prosent 24/7, så da er det ikke mye å grue seg til.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -