To Premier League-klubber skal være interesserte i Bayern-midtstopper

361
Jerome Boateng. Bilde: Martin Kraft, Wikimedia.

De to Premier League-klubbene Tottenham og Arsenal skal være interesserte i Jerome Boateng.

Jerome Boateng var ved flere anledning nær å forlate Bayern. Forrige sesong presterte 32-åringen imidlertid godt, og er denne sesongen blant Bayern-spillerne med flest minutter i Bundesliga.

Boatengs agent har sagt til sport1 at den tidligere tyske landslagsspilleren ønsker å bli i München. Likevel nøler Bayern fortsatt med å fornye kontrakten til Boateng som varer ut sesongen. Derfor skal både Tottenham og Arsenal være interesserte i å signere midtstopperen neste sommer, beretter SportBild.

Les også: Bundesliga-trener kan miste jobben etter kritikk mot sportslig ledelse

- Annonse -

I Tottenham skal José Mourinho se seg om etter en ny midtstopper. Boateng oppfattes som en sportslig forsterkning som attpåtil er Bosman-spiller neste sommer.

Allerede tidligere har det oppstått rykter som lenket Boateng til Tottenhams erkerival, Arsenal. «The Gunners» skal aldri ha mistet interessen og skal være klare til å tilby midtstopperen kontrakt.

Les også: Avis: Liverpool i kontakt med Schalke-midtstopper

I 2010/11-sesongen var Boateng aktiv i Premier League og spilte 16 kamper for Manchester City. I slutten av juni uttalte han at han kan tenke seg å returnere til England.

– Man kan aldri vite, men det er ikke slik at jeg hadde sagt jeg ikke vil spille der. Premier League er definitivt blant mine favorittligaer, sa midtstopperen på et sponsormøte.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -