Toppscorer i Norge – PostNord, OBOS eller Eliteserien neste?

1844
Foto: Stjørdals Blink Fotball

Stjørdals Blinks storscorer, Sondre Hopmark Stokke, har vært i kanonform og scoret 30 mål på 23 seriekamper så langt i år. Dette gjør han til toppscorer i Norge, seks mål foran nestemann på lista. Kanskje kan dette være en mann for de scoringstørste klubbene i OBOS og Eliteserien for 2018.

Stokke, som til daglig bor i Trondheim, har i flere sesonger bøttet inn mål for Stjørdals Blink, men også for Strindheim. I 2014 scoret Stokke utrolige 48 mål på 28 kamper for Trondheimslaget. Dette førte til interesse fra større norske, svenske og franske klubber, og målmaskinen var et par uker på prøvespill hos en klubb på Korsika i 2015.

Siden 2012 står han, i følge fotball.no, med 170 offisielle kamper og 144(!) mål. Et målsnitt på 0.85 mål per kamp. I tillegg har han en mengde scoringer fra 1. divisjon futsal.

Målgrossisten fra Stjørdal ryktes å være bedre trent enn noensinne etter å ha lagt ned x antall timer i styrkerommet og på tredemølla det siste året, noe scoringene hans på mange måter bekrefter. Ryktene skal også ha det til at livet smiler på flere fronter for 25-åringen, som med ny jobb, leilighet og samboer virkelig ser ut til å ha funnet suksessoppskriften sin.

Da gjenstår det å se om det er noen klubber som fatter interesse for den tekniske målgarantisten ved sesongslutt, eller om han blir å skyte Stjørdals Blink til nye triumfer også i 2018-sesongen.

Kommentarer

kommentarer