Lacazette kunne havnet i PSG

214

Arsenals nye stjernespiss Alexandre Lacazette avslører at han var i samtaler med den franske storklubben PSG.

Den franske superspissen Alexandre Lacazette kunne ha vært PSG-spiller i dag. Men valgte istedenfor Arsenal og Premier League. 26-åringen som i sommer ble hentet fra Lyon til Arsenal av franskmannen Arsen Wenger, i en overgang som kostet London-klubben 56 millioner pund.

26-åringen som storspilte i Lyon-drakten forrige sesong. Hvor han noterte seg for 36 mål på 44 kamper i sin avslutning sesong i klubben. Nå avslører riktignok 26-åringen at han var i samtaler med Paris Saint-Germain, før han ble Arsenal-spiller.

– Vi var i samtaler med PSG, men jeg var klar over at det var ikke den klubben jeg ville gå til. Jeg kunne bare ha spilt for Lyon, om jeg skulle ha fortsatte i Ligue 1 og fransk fotball, sier Lacazette ifølge Sky Sports

- Annonse -

Franskmannen har på kort tid blitt en av de største favorittene til Arsenal-fansen etter å ha scoret fire mål på sju Premier League-kamper så langt denne sesongen. Men han har ennå ikke scoret et mål utenfor Emirates denne sesongen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -