Fernando Torres
Fernando Torres. Foto: Wikimedia

«Den hjemvendte sønn» sendte Real Madrid ut av Copa del Rey.

Real Madrid – Atletico Madrid 2-2, 2-4 sammenlagt.

At Fernando Torres har bøttet inn mål de siste sesongene, vil være en sterkt overdrivelse. Etter han forlot Liverpool i 2011 til fordel – eller ulempe – for Chelsea, har 30-åringen slitt med å finne veien til nettmaskene.

Nå kan det imidlertid se lysere ut for lysluggen.

Brukte 48 sekunder
I torsdagens returkamp i den spanske cupen mot byrival Real Madrid, scoret like godt «den hjemvendte sønn» to mål for Atletico Madrid.

Allerede 48 sekunder ut i kampen, rykket Antoine Griezmann seg forbi Real Madrids forsvar og slo inn til Torres som enkelt overlistet Keylor Navas i buret.

Tjue minutter senere slo imidlertid hjemmelaget tilbake, etter en flott heading fra Sergio Ramos. Men Torres hadde mer på lager denne kvelden.

Tidlig scoring også etter hvilen
For rett etter pause, var spanjolen igjen på scoringslista. Også denne gangen fikk spissen en pasning av Antoine Griezmann. Torres vendte først bort Pepe, før han sendte ballen mellom beina på keeper Navas.

Noen minutter senere utlignet Real Madrid etter et hodestøt av Gullballen-vinner Cristiano Ronaldo, men det til ingen nytte. Atletico Madrid vant det første oppgjøret 2-0 hjemme på Vicente Calderon, og med 4-2 sammenlagt, er Diego Simones mannskap klar for kvartfinale i Copa del Rey.

Takket være Fernando Torres sine to første mål etter hjemkomsten.