Tottenham Sjokkerte Hjemme Mot City

160

Det var duket for et toppoppgjør i den øverste divisjonen i engelsk ligafotball, nemlig Tottentham mot Manchester City.

Det som skulle bli en ny seier for gjestene fra Manchester ble langt mer utfordrende enn forventet. Det hele startet med at City sin ny-signiering, De Bruyne. Midtbanespilleren scorer i det 25. minutt og setter den andre for sesongen. Fra scoringen til tyskeren og frem til det 45. minutt, hadde begge lag noen brukbare sjanser. Det så ut som gjestene, skulle gå i garderoben med en 1-0 ledelse, men vertene hadde mer på lager.

I det 45. minutt kommer Dier og kliner ballen rett i mål fra 25 meter, etter en dårlig City-klarering. Intet annet, enn imponerende. Walker som la innlegget, var riktignok i offside, og burde ha blitt avblåst.

Etter hvilen var det ikke gjort noen store endringer, og begge lag fortsatte som de hadde gjort i de foregående 45 minuttene. I det 50. minutt skjedde det noe, som ingen Spurs-supportere vil glemme på en liten stund.Alderweireld, stusset ballen og gir Tottenham ledelsen. Ekstremt dårlig keeper-spill av Caballero. Og hvis ikke det var nok, så var det en person som var veldig revansjesugen etter en dårlig sesong-åpning, Harry Kane.

Eriksen skyter, men ballen går i kryss-stangen, men der er Kane og scorer det første målet på en god stund. Kane sto riktignok i offside, og denne scoringen burde ha blitt avblåst.

Etter den tredje Spurs-scoringen, virket det som lufta hadde gått helt ut av Pellegrino sitt manskap. Det var ingen iger til å skape sjanser eller å score, det var vertene fra Nord-London som dominerte hele andre omgang. Og dette utnyttet Lamela. Argentineren, finter både keeper og Demichelis på bakken, før han setter ballen enkelt i mål, og setter kronen på kransekaka for Spurs.

Kort oppsummert, Spurs leverer en veldig solid kamp, mens gjestene fra Manchester sliter uten Da Silva. PS: Mark Clattenburg og hans assistenter, gjorde alt annet enn en god kamp.