Trampeklapp og kalasseier da Sarpsborg slaktet Molde

493

Trampeklapp og kalasseier da Sarpsborg slaktet Molde

Blytung dag på jobben for Solskjær og Molde.

SARPSBORG – MOLDE 4-0
SARPSBORG STADION

4-0 er nok ikke resultatet du hadde spådd på forhånd, men spillmessig var det Molde som vant, men som alltid er det skåringene som teller i fotball.

- Annonse -

LYN GORDON PÅ PLASS PÅ SARPSBORG STADION

Sarpingene åpnet med et brak og satte inn 1-0 etter bare 30 sekunder. Pål Alexander Kirkevold får ballen på halv spretten på rundt 20 meters hold og klinker den inn i lengste kryss og målfesten var i gang.

Etter mye fram og tilbake hvor begge lag kunne skåret en og to ganger så skulle det bli mer å juble for, for Fossefallet. Harmeet Singh er uheldig. Frisparket slås og inn og Sigurd Rosted header ballen i ryggen på Singh som måtte se ballen trille inn til 2-0 for hjemmelaget som også ble pauseresultatet på Sarpsborg Stadion.

MOLDE DOMINANS, MEN DET ER SKÅRINGER SOM GIR POENG

Molde gikk ut i full dominans etter hvilen, men når de ikke klarer å produsere noe annet enn målsjanser så blir det ikke mål. Sarpingene kom sjeldent til sjansene, men når Ruben Gabrielsen feller Kirkevold inne i boksen blåser dommer Ken Henry Johnsen.

Straffen tar undertegnede Kirkevold selv og setter inn sinn andre mål for dagen og kampen var i utgangspunktet punktert.

Vertene la seg lavt og forsvarte seg deretter. Molde klarte ikke å få ballen i nota, hverken Svendsen, Gudjohnsen og Elyounoussi.

Men når de blå få sin mulighet for kontring så utnytter de den etter beste evne. Tor Øyvind Hovda tegner seg på skåringslisten etter at Ethan Horvath ga en retur på et skudd fra Matti Lund Nielsen. Sarpsborg vant til slutt overraskende 4-0 over Molde og klatret opp på en 8 plass.

Sarpsborg XI: Kristiansen – Thomassen, Heieren Hansen, Rosted, Jónsson – Tokstad, Lund Nielsen, Hovda, Trondsen, Tveita – Kirkevold.

Molde XI: Horvath – Ssewankambo, Toivio, Gabrielsen, Flo – Aursnes, Singh, Hestad – Strand, Bakenga, Elyounoussi. 

Dommer: Ken Henry Johnsen

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -