Tre alternativ for Schalkes keepertalent Nübel

232

Schalkes keeper Alexander Nübel (21) kan forlate Ruhrpottklubben i sommer selv om han bare har spilt en halv sesong som førstekeeper for klubben. Til tross for lite spilletid er interessen rundt han enorm. Alle ekspertene synes å være enige om at han vil gå til Bayern og ta over Manuel Neuers plass i buret etter at Neuer (33) ender sin karriere.

Schalke ønsker å beholde Nübel, men han har bare et år igjen av kontrakten. Schalkes tidligere sportsdirektør Christian Heidel ventet nemlig for lenge med å gi Nübel tilbudet om å forlenge kontrakten (en av hans mange tabber). Nå er Nübel i førersetet og kan selv bestemme hvor han vil spille de neste årene. Nübel har tidligere sagt at han vil fortelle Schalke om hans hensikter etter U-21 europamesterskapet.

Hvilke valg har han? Første alternativ: Nübel forlenger kontrakten. Et logisk valg dersom han øker lønnen med noen millioner euro og får en kontrakt med en fast overgangssum. Alternativ nummer 2: Han går til en ny klubb som er villig til å betale for keepertalentet. Tredje alternativ: Nübel blir i Schalke og innkasserer hele overgangssummen selv.

Det virker som Schalke allerede tror de mister Nübel. Klubben forhandler for tiden med Dynamo Dresdens keepertalent Markus Schubert om en overgang. Schubert forlengte ikke kontrakten med Dresden, så kan bestemme selv hvor han går. Dersom han kommer og Nübel blir et år til, så er planen å leie ut Schubert til Stuttgart for et år for så å ta han tilbake. Uansett har Schalke en god keeper på benken. Ralf Fährmann har lang erfaring som førstekeeper i Schalke og Eintract Frankfurt og er enda regnet som en av de beste keeperene i Tyskland.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -