Australia, Brasil og Italia videre fra gruppe C

61
Foto: FIFA Women World Cup France 2019

Australia-Jamaica 4-1

- Annonse -

Grenoble var vertskap for kveldens match. Etter 11 min tok Australia ledelse ved kampens store spiller Sam Kerr. Og etter 42 min doblet Kerr ledelsen. Ellers en kjedelig omgang.

Etter pause våknet Jamaica. Etter 49 min fikk de siste første vm mål noen sinne signert Havana Solaun. Etter målet dominerte de en god stund og var nær 2-2 flere ganger. Men typisk nok var det et tannløst Australia som scoret. 3-1 etter 69 min nok en gang Kerr. Og hun fikk sitt fjerde mål etter 83 min etter en keepertabbe.

Scoringen fører til at Norge møter Australia i 8delsfinale på lørdag!

Brasil-Italia 1-0

Vi fikk se en kamp med mange muligheter for begge lag. Kampens eneste goal kom etter 74 min. Legenden Marta scoret sikkert fra straffemerket.

Kommentarer

kommentarer