Tre Eliteserie-klubber kunngjør treningskampplaner

310
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Etter NFFs nyeste plan, skal Eliteserien komme i gang 8. og 9. mai. Tre klubber har kunngjort planene om treningskamper før sesongstarten.

For øyeblikket er det fortsatt ikke lov med treningskamper. Klubbene håper å kunne komme i gang i midten av april. For lagene er det nødvendig å spille noen treningskamper før sesongen kan starte.

Les også: Planlegger nordnorsk kamphelg

Blant klubbene som har kunngjort en plan for treningskamper før sesongen, er Rosenborg. RBK skal spille fire treningskamper: Mot Ranheim (21. april), Tromsø (25. april) og Kristiansund (28. april) hjemme, og nok en kamp mot Ranheim (2. mai) borte, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Annonse -

Kristiansund, en av Rosenborgs planlagte motstandere, har også offentliggjort planlagte kamper før sesongstart. Etter planen skal KBK spille mot Ranheim (17. april), Molde (23. april) og Aalesund (2. mai) hjemme, i tillegg til bortekampen mot Rosenborg.

Les også: Homofobi og fremmedfiendtlighet: Hertha har sagt opp Jarsteins keepertrener

Den tredje klubben som har offentliggjort planlagte treningskamper er Haugesund. Laget, som for øyeblikket ikke har lov til å trene sammen, skal møte Åsane hjemme (25. april) og Viking borte (2. mai).

– Vi velger å spille kun to treningskamper dersom seriestart går som planlagt. Det er fortsatt mye usikkerhet knyttet til når vi kan gjenoppta fellestreninger og hvordan det påvirker tidspunktet for seriestart, men dersom den utsettes ytterligere flyttes disse to treningskampene parallelt med ny seriestart, sier Haugesunds sportslige leder Eirik Opedal til klubbens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -