Tre nordmenn på banen da Hertha slet seg videre i cupen

137

Heidenheim Hertha BSC

Det var Bård Finne og Heidenheim fra 2. Bundesliga som tok imot hovedstadslaget til cup-oppgjør onsdag kveld. Bergenseren fikk spilletid fra start i sin nye klubb, og på motsatt banehalvdel ble både Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred også foretrukket fra starten av. Etter at Bremen og Dortmund tok seg videre tirsdag, kunne Hertha bli det tredje bortelaget som kunne ta seg videre til semifinalen.

Lille Heidenheim rykket opp til 2. Bundesliga i fjor og laget fra byen med drøye 46 tusen innbyggere, har gjort det respektabelt hittil i sesongen. En behagelig 8. plass i ligaen og altså kvartfinale i cupen. De har egentlig hatt en enkel vei, Pirmasens ble slått i 32/delsfinale, deretter Sandhausen, for å så slå Aue. Hertha på sin side har fått bortekamper mot 2. Bundesliga-lag helt fra starten av. Bielefeld, FSV Frankfurt og Nürnberg har alle fått lite å juble for på hjemmebane mot Hertha Berlin.

De første 20 minuttene blir en morsom affære. Hele tre mål blir det, og når Heidenheim attpåtil scorer først, da blir det spennende. Hjemmelaget får corner etter 10 minutter, den corneren roter Jarstein noe på. Tror han har kontroll på den lave ballen, men en Heidenheim-spiller får sneket inn en fot og tupper ballen i mål. Keeperen roper på frispark, men får ingen nåde av dommeren.

- Annonse -

To kjappe mål snur derimot kampen for Hertha. Først kombineres det fint på høyresiden, før et innlegg blir stusset videre bak i feltet. Der får Ibisevic kontroll på ballen, før han rolig setter ballen i korthjørnet. Ibisevic er igjen på plass når et nytt innlegg fra høyre kommer hans vei. På volley hamrer han ballen med leggen og i mål. En spiss-avslutning, bruk det en har.

Hertha ser ut til å avgjøre kampen idet Haraguchi står for en fin solo-prestasjon. Finter seg forbi flere forsvarere, før han finner nettet med et lurt, lavt skudd.

Heidenheim skaper spenning 10 minutter før slutt på et straffespark, Jarstein er etter den, men ballen er plassert godt med bra kraft.

Det blir med de målene, og Hertha kan slippe jubelen løs. Med fire bortekamper, får Hertha endelig hjemmekamp, når Dortmund kommer på besøk 19/20 April

Innlegget Tre nordmenn på banen da Hertha slet seg videre i cupen dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -