Skuffet etter poengdeling mot Molde

146
Ruben Yttergård Jenssen er fornøyd med at laget kom tilbake etter å ha ligget under med to mål, men litt skuffet over at det ikke ble 3 poeng. Foto; Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

(Tromsø – Molde 3-3) Det ble en svært underholdende kamp i Tromsø med to lag som bød på offensiv fotball.

Molde-spissen Ohi Omoijuanfo slet med å finne nettmaskene mot Kristiansund søndag, men mot Tromsø løsnet det skikkelig for Holmlia-gutten. Etter 10 minutter fører Marcus Holmgren Pedersen ballen langs høyre siden, slår et innlegg som Ohi tar elegant ned, vender bort og setter ballen sikkert i mål.

Tromsø ville også være med på scoringsfesten og Ebiye Moses scorer bare minuttet senere. Blir tredd gjennom innenfor 16-meteren og plasserer ballen i lengste hjørnet. 1-1 etter 11 minutter.

Det svinger voldsomt frem og tilbake de første 15 minuttene. Ohi er våken når Tromsø gjør feil i forsvar og spissen er kald alene med Tromsø-keeper Jacob Karlstrøm. Setter ballen i lengste hjørnet og ineffektiviteten mot Kristiansund ser ut til å være glemt. Tre mål på bare 16 minutter i Tromsø.

– Jeg har forsøkt å glemme de missene i forrige kamp. Det var to sjanser jeg skulle ha scoret på, og det har tynget meg litt. Men jeg har prøvd å være positiv og fikk to mål i dag, sier Ohi til Eurosport.

Ola Brynhildsen vil også være med på scoringsfesten, og kjører tivoli med Tromsø-forsvaret fra sin venstrekant-posisjon, før han setter ballen perfekt i vinkelen. Moses er heller ikke ferdig for dagen og scorer 2-3 målet etter 44 minutter. Lagene går til pause på stillingen 2-3.

Keeperassist

Etter pausen så dabbet underholdningen litt, med to lag som følte på hverandre. Tromsø får dog uttelling etter 64 minutter. Tromsø-keeper Karlstrøm treffer Eric Kitolano med et langt utspill. Kitolano er smart og setter ballen i hjørnet fra 16 meter. Lagene er like langt.

Ingen av lagene klarer å tilrive seg noe spesielt initiativ etter utligningen selv om Molde presser prøver på tampen av oppgjøret. Tromsø-kaptein Ruben Yttergård Jenssen må gå av banen fem minutter på overtid med en lårhøne, og pisker spillerne sine til å holde ut.

– Hva ropte du?

– Jeg ropte at de måtte ta hjem poenget, sier Yttergård Jenssen med et smil til Fotballnerd.no

– Fornøyd med poenget?

– Jeg er faktisk litt skuffet, selv om det er sterkt å komme tilbake når vi ligger to mål under mot et veldig bra lag. Det er en fantastisk jobb av laget. Vi hadde håpet på tre poeng i dag, avslutter Yttergård Jenssen.