Tuchel: Forhåpentligvis har vi lært fra Liverpool kampen

166
Thomas Tuchel skal være den største favoritten til å overta trener-jobben i Bayern MünchenFoto: Wikimedia Commons

Borussia Dortmund treneren prøver å være positivt etter laget røket ut av Europa League mot Liverpool. 

Det så lenge ut som Borussia Dortmund var på vei til semifinalen i Europa League,  når tyskerne ledet 2-0 etter drøyt ti minutter i returkampen mot Liverpool. Men etter et imponerende comeback fra Liverpool, måtte Thomas Tuchel se Dejan Lovren score vinnermålet og med det sendte Borussia Dortmund ut av turneringen, og Liverpool til en semifinale.

Selv om det fortsatt er spor av skuffelse i Dortmund leiren, sier Tuchel  at laget har lært mye av kampen og  om seg selv.  Det var en stor følelse av motløshet etter kampen, hvor man ennå kan føle det i noen dager. Det vil ta litt tid før vi får glemt kampen, sier Tuchel ifølge goal.com.

–  Men vi har lært mye av den kampen, hvor vil i løpet av de neste kampene virkelig får se hva vi har lært, sier Tuchel. Som prøver å se de positive sidene etter tapet mot Liverpool.

- Annonse -

– Tap kan noen ganger undervurderes. Man kan også lære mye av det, sier en håpefull hovedtrener. På onsdag spiller Dortmund pokalsemifinale mot Hertha Berlin.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -