Tuchel stolt over lagets prestasjon mot TSG Hoffenheim

151

Thomas Tuchel mannskap scoret alle de tre målene sine, i løpet av de siste ti minuttene av kampen.

Borussia Dortmund trener Thomas Tuchel var fornøyd med lagets 3-1 comeback seier hjemme mot Hoffenheim i den tyske Bundesliga. Etter 25 minutters spilt scoret Sebastian Rudy og ga gjestene ledelsen, men fra målscoreren fikk se det røde kortet i det 58 minuttene slik at Dortmund fikk overtaket.

«Vi startet bra, opprettholdt den gode formen, fikk mer flytt i spillet og hadde bra med ballbesittelse.» sier Tuchel til Dortmund offisielle hjemmeside.

«Vi var også mer fysisk. Jeg er utrolig glad for at vi bevarte roen, og spilte på vårt beste føler jeg.»

Til tross for at mesteparten av besittelse og 21 skudd totalt, våknet ikke Dortmund opp før de siste 10 minuttene da scoret laget tre mål.

«Det var en god følelse og Adrian scoret  et flott mål. Det var en veldig viktig seier og en god seier Vi vet hva vi har oppnådd i dag, og vi er veldig fornøyd med resultatet.

«Hoffenheim spilte mye bedre enn for fire uker siden, og deres posisjon på nest sisteplass på tabellen er ikke et nøyaktig bilde av lagets evner.»

Dortmund seier i helgen holder dem innen åtte poeng av serielederne Bayern München , som registrerte sin 20. ligaseier på lørdag med en 2-0 borte seier over Wolfsburg .