Britisk avis: Bayern skal være villig til å selge Vidal

441

Bayern München skal være villig til å selge midtbanespilleren Arturo Vidal, som ble hentet til den tyske storklubben fra Juventus i sommer.  

Ifølge den britiske avisen Daily Mirror skal Bayern München ha åpnet for å selge den chilenske landslagsspilleren Arturo Vidal, som ble hentet til Bayern for rundt 300 millioner kroner. Midtbanespilleren har ikke slått til slik man hadde håpet for Bayern München, og har ennå ikke kommet på det nivået han var for Juventus.

I det siste har det gått en del rykter om at  Antonio Conte er mannen som blir Chelseas nye manager, og han skal være villig til å bli gjenforent med Arturo Vidal om han overtar London-klubben.

– I dag, melder den britiske avisen også at Bayern ikke avviser et mulig salg av Vidal til sommeren. Men de skal riktig nok kreve mer penger for han en de betalte selv for spilleren.

- Annonse -

Så langt denne sesongen står Arturo Vidal med tre scoringer og står med åtte assists på sine 36 kamper for sør-tyskerne.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -