533
Obos Ligaen Fredrikstad
Fredrikstad logo

Fredrikstad hadde ikke vunnet en eneste treningskamp før de tok i mot Sandefjord på Fredrikstad Stadion. Et Sandefjord-lag som jager et nytt opprykk ble feid av banen.

Det tok ikke lang tid før man så et tent FFK-lag, og hjemmelaget eide også kampen de første ti minuttene. Etter 13 minutter fikk de til slutt uttelling, og Aalbu, som for dagen spilte spiss, scorte rødbuksenes første mål. Sandefjord tok over litt etter scoringen, men fikk ikke noen store sjanser.

I andre omgang fortsatte FFK-dominansen, og et B-preget Sandefjord ble rystet. Aalbu fikset 2-0 med en fantastisk scoring før Åsheim økte til 3-0 på et hjørnespark

Dermed vant FFK 3-0, og virker å være i rute før seriestarten tredje april.

Lagene:

Fredrikstad: Per Morten Kristiansen – Magne Simonsen, Martin Thømt Jensen, Netan Sansara, Erik Tønne – Håvard Åsheim, Patrik Karoliussen, Kristian Brix – N’Diaye, Andreas Aalbu, Ludvig Begby

Sandefjord: Anders Gundersen – Abdoulaye Seck, Sander Moen Foss, Kevin Larsen – Sabawon Shamohammad, Martin Torp, William Kurtovic, Pau Morer, Varg Støvland – Kjell Rune Sellin, Kristoffer Normann Hansen